Material

Sprida budskapet om ett fritt Västsahara genom att använda vårt material. Beställ genom att skicka ett mail till info@frittvastsahara.nu

Kartor över Västsahara

karta_liten1.jpg

Klicka här för att se en större bild.

Mått: 60 x 42 cm

Pris: 20 kr /st. 150 kr för 10 st. Portokostnad tillkommer.

Ange i mailet om du vill att vi skickar kartorna i ett rör med högre portokostnad eller om vi ska vika kartorna, vilket blir billigare.

Tygpåsar i återvunnet tyg OBS! Endast de vita finns kvar.

tygpasar_sma.jpg

Klicka här för att se en större bild. OBS! Vi har endast vita kvar.

Pris: 60 kr +porto
Fakta

Västsahara är ockuperat av Marocko sedan 1975. Ockupationen strider mot internationell rätt och enligt FN är Västsahara Afrikas sista koloni. När Marocko invaderade Västsahara 1975 flydde en stor del av befolkningen till Algeriet där de upprättade flyktingläger. Där bor än idag 170 000 västsaharier. De västsaharier som lever i det ockuperade landet utsätts ständigt för förföljelse, diskriminering och förtryck.Marocko har byggt en 220 mil lång mur - "skammen mur" - genom hela Västsahara. Muren delar Västsahara, och det västsahariska folket. Det västsahariska folket har fört en fredlig kamp mot den marockanska ockupationsmakten sedan 1991. Nätverket för ett fritt Västsahara är öppet för alla som ställer sig bakom det västsahariska folkets kamp för frihet och mot den marockanska ockupationen. Slut upp i kampen för att Afrikas sista koloni, Västsahara, ska befrias!